GDPR a cookies – Ing. Petr Novotný, Ph.D.

Vážení obchodní partneři (dodavatelé, odběratelé, zákazníci), zaměstnanci i návštěvníci našich stránek,

v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů číslo 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU (dále jen „GDPR“) s účinností od 25. května 2018 v ČR prohlašuji, že jako správce osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou a zpracovávám Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu a zohledňuji Vaše práva podle zákona o ochraně osobních údajů, zejména:

  • právo na informaci, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám,
  • právo na vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • právo na vyžádání přístupu k těmto údajům a jejich aktualizacím či opravám,
  • právo na výmaz osobních údajů, které nejsem povinen z jiných právních předpisů a zákona ukládat,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě (tel. 603 877 187 nebo e-mail: petr.novotny@ateliermok.eu) nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Základní informace:

Ing. Petr Novotný, Ph.D. dle Živnostenského rejstříku podniká v těchto oborech:

  • Projektová činnost ve výstavbě.
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
    • Zprostředkování obchodu a služeb.
    • Velkoobchod a maloobchod.
    • Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.
    • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
    • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.

Firma se prezentuje na webových stránkách: www.ateliermok.eu. Tyto stránky využívají cookies pouze za účelem statistického měření počtu návštěv službou Google Analytics. Bližší informace naleznete na této webové stránce.

Ve firmě Ing. Petr Novotný, Ph.D. jsou definovány tyto skupiny subjektů osobních údajů a k nim odpovídající činnosti, při kterých dochází ke zpracování jejich osobních údajů:

  1. Zaměstnanci
    • Personální agenda, mzdová agenda, cestovní náhrady, benefity a odměny, zdravotní dokumentace
    • Údaje dle zákonných povinností
  2. Uchazeči o zaměstnání
    • Životopisy, průvodní dopisy
    • Výběrová řízení, nábory
    • Kontaktní údaje: e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  3. Dodavatelé
    • Smlouvy o dílo, objednávky
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: kontaktní osoba, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  4. Odběratelé
    • Smlouvy o dílo, objednávky
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: kontaktní osoba, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  5. Účastníci řízení (územní řízení, stavební povolení)
    • V případě zpracování projektových dokumentací je zapotřebí souhlas s PD dle zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)
    • Kontaktní údaje: jméno, příjmení, datum narození, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností,
  6. Potenciální zákazníci
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností

Vaše osobní údaje bez Vašeho souhlasu neposkytujeme třetím osobám, pokud se nejedná o podmínku zákonnosti zpracování osobních údajů, tj.:

  • souhlas se zpracováním osobních údajů,
  • plnění smlouvy,
  • plnění právní povinnosti,
  • ochrana životně důležitého zájmu,
  • kol ve veřejném zájmu nebo výkon veřejné moci,
  • oprávněný zájem.

Zavedli jsme řadu technických, organizačních a procesních opatření a Vaše osobní data jsou tak u nás v naprostém bezpečí.

Děkujeme Vám za důvěru a těšíme se na spolupráci s Vámi.


Ing. Petr Novotný, Ph.D., MBA



V Pardubicích dne 25.5.2018

Copyright © 2007 – 2018 David Novotný | Mapa stránek | GDPR a cookies