GDPR a cookies – Ing. Petr Novotný, Ph.D.

Vážení obchodní partneři (dodavatelé, odběratelé, zákazníci), zaměstnanci i návštěvníci našich stránek,

v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů číslo 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU (dále jen „GDPR“) s účinností od 25. května 2018 v ČR prohlašuji, že jako správce osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou a zpracovávám Vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu a zohledňuji Vaše práva podle zákona o ochraně osobních údajů, zejména:

  • právo na informaci, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám,
  • právo na vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • právo na vyžádání přístupu k těmto údajům a jejich aktualizacím či opravám,
  • právo na výmaz osobních údajů, které nejsem povinen z jiných právních předpisů a zákona ukládat,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě (tel. 603 877 187 nebo e-mail: petr.novotny@ateliermok.eu) nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Základní informace:

Ing. Petr Novotný, Ph.D. dle Živnostenského rejstříku podniká v těchto oborech:

  • Projektová činnost ve výstavbě.
  • Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
    • Zprostředkování obchodu a služeb.
    • Velkoobchod a maloobchod.
    • Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.
    • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.
    • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.

Firma se prezentuje na webových stránkách: www.ateliermok.eu. Tyto stránky využívají cookies pouze za účelem statistického měření počtu návštěv službou Google Analytics. Bližší informace naleznete na této webové stránce. Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím cookies k výše zmíněným účelům.

Ve firmě Ing. Petr Novotný, Ph.D. jsou definovány tyto skupiny subjektů osobních údajů a k nim odpovídající činnosti, při kterých dochází ke zpracování jejich osobních údajů:

  1. Zaměstnanci
    • Personální agenda, mzdová agenda, cestovní náhrady, benefity a odměny, zdravotní dokumentace
    • Údaje dle zákonných povinností
  2. Uchazeči o zaměstnání
    • Životopisy, průvodní dopisy
    • Výběrová řízení, nábory
    • Kontaktní údaje: e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  3. Dodavatelé
    • Smlouvy o dílo, objednávky
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: kontaktní osoba, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  4. Odběratelé
    • Smlouvy o dílo, objednávky
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: kontaktní osoba, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností
  5. Účastníci řízení (územní řízení, stavební povolení)
    • V případě zpracování projektových dokumentací je zapotřebí souhlas s PD dle zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)
    • Kontaktní údaje: jméno, příjmení, datum narození, e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností,
  6. Potenciální zákazníci
    • Fakturační údaje
    • Kontaktní údaje: e-mail, telefon, adresa pro doručování písemností

Vaše osobní údaje bez Vašeho souhlasu neposkytujeme třetím osobám, pokud se nejedná o podmínku zákonnosti zpracování osobních údajů, tj.:

  • souhlas se zpracováním osobních údajů,
  • plnění smlouvy,
  • plnění právní povinnosti,
  • ochrana životně důležitého zájmu,
  • kol ve veřejném zájmu nebo výkon veřejné moci,
  • oprávněný zájem.

Zavedli jsme řadu technických, organizačních a procesních opatření a Vaše osobní data jsou tak u nás v naprostém bezpečí.

Děkujeme Vám za důvěru a těšíme se na spolupráci s Vámi.


Ing. Petr Novotný, Ph.D., MBA



V Pardubicích dne 25.5.2018

Copyright © 2007 – 2019 David Novotný | Mapa stránek | GDPR a cookies